Ghidul Serviciilor
R.m.n. Diagnostica
inapoi la firma 175 vizite
Poza MRI Osteo-Articular
Foto

Acest tip de investigatii poate fi aplicat pentru:

Investigatie preponderent folosita cu maximum de specificitate si sensibilitate in decelarea patologiei degenerative (artroze), inflamatii (artrite), traumatisme ca ruptura de menisc (genunchi), ruptura de labrum (sold si umar), fracturi (la anumiti pacienti), anomalii post-traumatice ale articulatiilor (rupturi ale ligamentelor si tendoanelor), patologie post-traumatica a sportivilor (intinderi repetate).

Stabileste cu acuratete diagnosticul de infectii (osteomielite), tumori (primare sau metastatice care intereseaza oasele sau articulatiile). In cazul simptomatologiei nespecifice de genul durerilor, tumefactiilor (date de acumularea de lichid) in sau in jurul articulatiilor si al extremitatilor osoase, furnizeaza detalii importante care permit incadrarea diagnostica. Patologia malformativa congenitala si de dezvoltare este investigata cu rezultate de mare finete, pacientii, inclusiv cei de varsta pediatrica, beneficiind de genul acesta de examinare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.