Ghidul Serviciilor
Garden Rustic, Spatii Verzi Timisoara
inapoi la firma 502 vizite
Poza Cascade si cursuri de apa
Foto

Cascade apa, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare.

Amenajam cascade de apa si fantani arteziene in gradini sau in interior in functie de gustul si dorintele dumneavoastra, dar si de locul in care doriti sa amenajati detaliul de apa. Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal). Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.Cascadele de apa sunt spectaculoase si dau oricarui spatiu un aspect deosebit. Cascadele de exterior, ca si cascadele de interior, necesita o proiectare meticuloasa pentru ca, odata finalizata lucrarea, orice modificare se realizeaza cu mare greutate si cheltuieli suplimentare semnificative.

O cascada este adesea piesa centrala a cursului dumneavoastra de apa. Multe iazuri sunt construite pentru simplu motiv de a avea o cascada in spatele curtii!Sunetul si imaginea apei curgatoare sunt deajuns de frumoase cat sa va calmeze atunci cand aveti mai mare nevoie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.