Ghidul Serviciilor
Best Shape
inapoi la firma 172 vizite
Poza Bronzare organica
Foto

  Cea mai sănătoasă metodă de bronzare, fără UV, fără solar, fără riscuri !                

 

Alege Bronzarea Organica!

Poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului. Fara solar!

Poti avea o culoare exotica si o piele sanatoasa fara sa te expui la riscuri inutile.

Nu conteaza ce tip de piele ai, de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten.

Apeland la procedura de bronzare organica, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii.

Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate.

Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura.

Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare care nu usucă excesiv pielea şi nu provoacă riduri. Mai mult decît atât, eventualele arsuri pe care le poţi suferi în urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

Bronzarea organică reprezintă totodată şi un excelent tratament anti-aging are un conţinut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid, conferă proprietăţi benefice asupra hidratării şi reîntineririi pielii.

Bronzarea organica este rezultatul unei reacţii chimice, pe parcursul căruia un derviat special de zahăr (DHA- dihidroxiacetonei) reacţionează direct cu aminoacizi găsiţi în stratul superior al pielii, şi prin aceasta metoda câştigăm o piele natural bronzată.

Spre deosebire de alte metode de bronzat, bronzarea organica prin pulverizare nu este toxică, bronzul obţinut este uniform şi durează până la urmatoarea etapă de regenerare celulară.

Procedeul de bronzarea este simplu avand o singuracerintaimportantă: peeling corporal şi o piele proaspat spalată, fără urme de cremă sau produse de machiaj. Cu ajutorul unui pistol se pulverizează pe piele soluţia care odată ajunsă pe stratul epidermic produce un pigment care dispare o data cu exfolierea naturală a pielii, procedeul putând fi reluat fără contraindicaţii, la nesfârşit. După câteva minute, primele rezultate sunt vizibile, continuând să se accentueze în urmatoarele 6 ore. Procedeul de bronzare durează doar 20 minute, bronzul obţinut este eficient (este necesară doar o singură sedinţă) şi durează de la 7 până la 10 zile. Este foarte importantă hidratarea pielii, dupa fiecare duş, în scopul optimizării rezultatelor.

Recomandari pentru o bronzare organica uniforma

● Duş şi peeling corporal înainte de şedinţă.● Recomandăm efectuarea epilării înainte cu o zi pentru a oferi porilor ocazia să se închidă cu uşurinţă după bronzare.● Va sfătuim să nu folosiţi deodorant (decât o cantitate foarte mică) sau parfum înainte de aplicarea loţiunii precum şi în timpul de acţionare a acestea (5-8 ore) ● Este necesară demachierea înainte de şedinţa de bronzare.● După sedinţă (în timpul de acţionare a soluţiei de bronzare) e preferabil să nu faceţi duş, sa evitati contactul cu detergentii, sa nu desfasurati activitati ce induc transpiratie la nivelul pielii, deoarece sunt necesare 5-8 ore pentru ca soluţia să poata interacţiona cu proteinele de la nivelul epidermei.● Îmbrăcămintea trebuie să fie de culoare închisă şi ceva mai largă.

Contraindicatiile bronzarii organice :

● Psoriazis;● Eczeme;● Răni deschise;

Tarif sedinte bronzare organica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.