Ghidul Serviciilor
Best Shape
inapoi la firma 172 vizite
Poza Tratamente corporale
Foto

Impachetarile corporale, dorite si pretuite de femeile Greciei, Romei si Egiptului Antic, sunt la fel de actuale ca in urma cu 2000 de ani. Putine sunt obiceiurile care si-au pastrat valabilitatea si interesul de-a lungul timpului precum aceste impachetari. Ce au atat de special impachetarile corporale? Beneficiile sunt multe si variate in functei de caracteristicile produselor folosite: 1. Argila are in compozitia sa un numar impresionant de minerale (calciu, magneziu, zinc, potasiu, sulf, siliciu, fier, sodiu, clor, aluminiu etc.) si oligoelemente (cupru, iod, seleniu, mangan, fosfor, argint, crom si altele), ce ii confera proprietati remineralizante, energizante, detoxifiante, absorbante, antiseptice, cicatrizante (date de silicatul de aluminiu din compozitie) si antiinflamatorii2. Algele marine  3. Spirulina  este alga ce contine cele mai multe vitamine, microelemente, aminoacizi si fermenti, ceea ce o  recomandata drept un stimulent al regenerarii celulelor pielii si este cunoscuta drept un ingredient extrem de pretios al produselor destinate intretinerii frumusetii pielii. Reda supletea pielii si intarzie ridarea si imbatranirea acesteia. Impachetarile corporale cu spirulina au un efect de lifting asupra pielii, spirulina ajutand la mentinerea unei siluete ferme si suple.  4. Guarana mareste vitalitatea, reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii. Contine doua ingrediente fortifiante: teobromina si teofilina, substante aflate intr-o canticate mai mica si in ciocolata, care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii psihice si care fac din acesta planta un alint in curele de slabire.  5. Ceaiul verde contine uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fluor si altele. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor şi factor de protecţie anticancer.  La Best Shape puteti beneficia de impachetari diverse in combinatii ale acestor produse sub forma creme special concepute pentru impachetari, masti de parafina, masti peel-off sau geluri potentate de activatori. Efectul impachetarilor este multiplicat de folosirea capsulei Spa Line care, pe langa efectul de sauna produce briza de ioni negativi, ozonoterapie si cromoterapie, toate cele patru particularitati ale ei sporind efectele benefice ale mastilor asupra pielii.  Mastile corporale se pot aplica pe una sau mai multe din urmatoarele zone de tratament: 1. Coapse2. Solduri + fese3. Abdoment4. Spate5. BrateCele mai uzuale impachetari raman totusi:

Peelingurile corporale sunt proceduri de oxigenare a tesutului tegumentar prin indepartarea stratului de celule descuamate de  la suprafata pielii. Efectuarea unui peeling anterior aplicarii unei masti corporale va creste gradul de permeabilitate al pielii si crescand eficienta mastii aplicate. Peelingurile se efectueaza la intervale de 7-10 zile, nu mai des. Daca in ultimele 7 zile nu ati beneficiat de un peeeling corporal, cereti terapeutului includerea lui in procedura de impachetare.  In functie zonele tratate, de tipul mastii, de etapele necesare a fi parcurse in cadrul unui tratament si de nr de tratamente corporale solicitate, tarifele pentru impachetarile la capsula vor varia intre 55 si 100 lei/ sedinta.contin din abundenta minerale si oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, fosfor, sulf, cupru, nichel, cobalt, rubidiu, siliciu), diastaze (enzime), vitamine (A, B, C, D1, D2, E, F, K, PP), aminoacizi (acid glutamic, cistina, metionina, valina, tirozina, lizina, acid aspartic), glucide, materii grase, clorofila (structura sa chimica seamana cu cea a hemoglobinei umane), mucilagii si principii antibiotice, fapt care indreptateste clasarea lor in categoria alimentelor-medicament. Sunt indicate in tratamentul obezitatii (stimuleaza metabolismul bazal), celulita, sindroame reumatoide, astm bronsic, inflamatii ale ganglionilor limfatici, hipotiroidie, sindrom de retentie azotata (hiperuricemie, hiperuremie, guta etc.) Impachetarile cu alge sunt tonifiante, remineralizante, normalizatoare ale circulatiei sanguine, antilipemice si antiarteriosclerotice. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.