Ghidul Serviciilor
Best Shape
inapoi la firma 172 vizite
Poza Tratamente corporale
Foto

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de toxinele si grasimea in exces acumulate pe solduri, picioare, fese si abdoment si care se prezinta la suprafata sub forma  "cojii de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face pe orice zona afectata. De obicei aceste zone sunt :solduri, picioare, fese, abdomen, dar se pot trata si zone ca "aripiorele spetelui" sau bratele. Efectul masajului anti-celulitic este completat de cremele profesionale care se folosesc in timpul tratamentului si care trebuie sa aiba un dublu rol: - sa fie emoliente, hidratante - sa aiba un usoar efect termic, de incalzire a zonei de tratamentInfluentele benefica a masajului anti-celulita asupra organismului se explica in mare masura prin actiunea directa, manuala asupra straturilor superficiale ale corpului, masajul efectuat stimuland supletea si elasticitatea pielii in profunzime, pana in tesuturile subcutanate si activand circulatia sangelui si procesul de oxigenare la nivelul tesuturilor subcutanate. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita. De aceea masajul anticelulitic trebuie efectuat foarte atent, asa incat sa satisfaca anumite necesitati senzitive si de remodelare corporala dar sa nu produca contuzii (vanatai)

Efectele masajului anticelulitic

La nivel fizic, actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Pe un alt nivel de profunzime actioneaza prin armonizarea si stimularea activitatii organelor interne.

Femeile care au efectuat cure de masaj au constatat:

Efectuarea unui set de 10 – 12 sedinte de masa anticelulitic va aduce pierderea a 4- 5 cm in circumferinta soldurilor, coapselor, abdomenului precum si pierderea aspectului "coajei de portocala” in proportie de 30 %, pe langa beneficiile sus-mentionate.

La nivel psihic, intensitatea, durata si frecventa cu care a fost facut masajul anticelulitic, au aratat ca, pe masura ce a fost facut mai des, cu intensitate mai mare si in sedinte mai lungi, a influentat mai mult psihicul, in sens armonizator.

Dupa un masaj anticelulitic, cremele profesionale aplicate nu trebuie indepartate prin spalare, evitandu-se baia sau dusul timp de 6-8 ore. Astfel se asigura o absorbtie completa a acestor creme si, evident, efecte mai spectaculoase.   Tarife masaj anticelulitic in cadrul salonului Best Shape :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.