Ghidul Serviciilor
Green Garden, Calarasi - Echipamente Pentru Sere, Solarii, Sisteme De Irigatii
inapoi la firma 263 vizite
Poza Folii agricultura
Foto

Foliile de solarii produse de ACHAIKA PLASTICS sunt deosebit de rezistente, fiind fabricate din 3 straturi, prin coextrudare. Datorita stabilizatorilor UV, foliile de solarii au o durata lunga de utilizare. Experienta si seriozitatea in alegerea materiilor prime ale firmei ACHAIKA PLASTICS , conditiile de procesare si urmarirea controlului de calitate ale produselor, determina realizarea unor folii cu o excelenta rezistenta mecanica. O noua generatie de folii super-rezistente a fost introdusa in productie in ultimii ani, folosind polimeri cu legaturi puternice. Aceste folii confera o siguranta marita in regiuni cu vanturi puternice, sau o reducere a costurilor, putand fi produse la grosimi mai mici decat cele traditionale dar cel putin cu aceeasi rezistenta

ACHAIKA PLASTICS  - GRECIA,  este exclusiv specializata pentru producerea de folii de polietilena multistrat.

- Asigura o bogata varietate de tipuri de folii;- Productie de folii de latimi mari;- Toate produsele indeplinesc normele de calitate ISO-9001:2000.

DATE GENERALE DESPRE FOLIILE DE POLIETILENA UTILIZATE LA SOLARII

Toate materialele plastice sunt supuse degradarii in timp (imbatranirii), datorate efectelor radiatiei solare, a caldurii şi a oxigenului. Perioada medie de degradare a foliilor pentru solarii, este de 3-9 ani.

PERIOADA MARE DE FOLOSIRE

Pentru a prelungi timpul de utilizare a foliilor, se adauga in masa de polimer compuşi chimici, cunoscuti sub numele de stabilizatori UV (raze ultraviolete) pentru protejarea fata de radiatiile UV, antioxidanti pentru protejarea fata de degradarea termica.Ca stabilizatori UV se folosesc in tehnologie:- compuşi de nichel;- derivati de amine (HALS).

EFECTUL TERMIC

Radiatiile solare patrund in timpul zilei in solarii, şi incalzesc solul şi aerul. In timpul noptii, caldura "scapa" prin 3 mecanisme:- radiatiile infraroşii (IR) cu lungime de unda mare (7-14 microni) sunt transmise prin atmosfera;- circulatia din interiorul solarului spre exterior;- transmisia prin folie.

Aceasta determina o scadere rapida a temperaturii, şi uneori la aşa-numita "inversie de temperatura", cand temperatura din interiorul solarului scade sub temperatura din exterior.Foliile  ACHAIKA PLASTICS  contin aditivi care absorb radiatiile IR şi reduc pierderea de caldura din timpul noptii. Foliile termice retin pana la 75-80% din radiatiile IR de lungime de unda mare, fata de 40-45%, cum sunt foliile normale.Studiile au relevat ca beneficiile datorate foliilor termice in ferme sunt de peste 20-30%.In acest sens, foliile in 3 straturi obtinute prin co-extrudare, sunt şi mai rezistente in timp şi conditii vitrege.

TRANSPARENTA ŞI DIFUZIA

Transmisia cat mai mare a luminii prin folie este esentiala pentru dezvoltarea plantelor. Cu cat primeşte mai multa lumina, cu atat activitatea fotosintetica a plantei e mai intensa, şi planta se dezvolta mai repede şi mai viguroasa.Experienta in productie, precum şi calitatea materialelor folosite asigura o transparenta maxima a foliilor ACHAIKA PLASTICS , de pana la 92%.

EFECT ANTI-CEATA

Picaturile formate in interiorul solariilor datorita condensarii apei, au consecinte negative: reduc transmisia luminii, favorizeaza aparitia bolilor etc.De aceea au fost concepute folii speciale, cu efect "anti-ceata", cu aditivi speciali, care micşoreaza tensiunea superficiala dintre folie şi apa, şi formeaza, in loc de picaturi, o pelicula fina de apa, care se scurge pe suprafetele foliei. Acest efect dureaza in medie 2 ani (in mod normal 18 luni).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.