Ghidul Serviciilor
Green Garden, Calarasi - Echipamente Pentru Sere, Solarii, Sisteme De Irigatii
inapoi la firma 263 vizite
Poza Turba
Foto

Rekyva AB este lider pe piata Lituaniei in producerea turbei si a substraturilor derivate din aceasta.Rekyva AB este o companie daneza care functioneaza dupa un management de piata modern si in conformitate cu principiile economice actuale.

Rekyva AB ofera o gama larga de turba fertilizata si nefertilizata: turba - muschi de turba - substraturi - medii de cultura - sphagnum, atat pentru cultivatori cat si pentru gradinari.

In principiu, exista 4 tipuri diferite de produse: nefertilizata si substraturi pe baza de turba de adancime si gazon de turba.(adica: turba de adancime fertilizata si nefertilizata; si turba de suprafata fertilizata si nefertilizata). Substraturile se divid in Remix A,B,C sau D pentru diferite scopuri de productie.

Toate produsele sunt disponibile în 80 l, saci de 250 l sau în 6,6 m3 Big-bags - unele produse sunt, de asemenea, disponibile in 150 ltr sau saci de 300 ltr. Produse pe bază de turbă de adancime sunt oferite la granulatii de 0-5mm; 0-

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.