Ghidul Serviciilor
Baroc - Jaluzele, Copertine, Storuri, Suceava
inapoi la firma 540 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

Rulourile exterioare sunt confectionate cu lamele din aluminiu sau PVC si reprezinta cea mai eficienta solutie a protejarii unor spatii interioare impotriva razelor de soare. De asemenea rulourile exterioare sunt ideale si in ceea ce priveste izolarea fonica si pot oferi o masura eficienta antiefractie. In functie de destinatia acestor rulouri exterioare se poate opta si pentru diferite sisteme antiefractie ce constau in blocarea acestora. Despre sistemul de inchidere al rulourilor exterioare putem spune ca este simplu si se monteaza pe ultima lamela a ruloului iar prin actionarea acestuia din interior se poate bloca deschiderea din exterior. Sistemul de inchiriere este unul automat si se monteaza pe ultima lamela. Actionarea sa se face automat la coborarea covorului prin intermediul unor parghii cu arcuri montate in interior.

Inchiderea cu cheia se monteaza de asemenea pe ultima lamela, doar ca va permite inchiderea din exterior si este folosita in special pentru spatiile comerciale sau pentru usile de acces. Pe de alta parte, actionarea rulourilor se poate face manual cu snur sau panglica, care se strang intr-o caseta numita tabachera. Totodata poate avea o actionarea electrica, cu motor prin intermediul unui buton sau cu telecomanda. De asemenea, aceste rulouri exterioare se pot fabrica cu plasa anti insecte, incorporata in caseta ruloului, in spatele covorului de lamele. In aceste conditii ghidajul ruloului va avea doua canale, unul pentru lamele iar celalalt pentru plasa si fiecare dintre acestea actioneaza separat. In cazul in care doriti, puteti opta pentru confectionarea rulourilor exterioare cu plasa doar pe o singura parte, in lateral, sau pe mijloc, in functie de pozitia geamului de deschidere.

Rulourile exterioare, indiferent daca sunt fabricate din aluminiu sau PVC se impart in doua categorii:

In ceea ce priveste materialul din care sunt fabricate, rulourile exterioare se impart in doua categorii:

De ce sa achizitionam rulouri exterioare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.