Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Medexpert-Cluj Napoca
inapoi la firma 207 vizite
Poza Medicina Muncii
Foto

Centrul Medical MEDEXPERT inregistrat in Registrul Unic al Cabinetelor de Medicina Muncii va ofera toate examinarile medicale de medicina muncii necesare pentru  angajare, de adaptare, control periodic si reluarea activitatii conform (HG 355/2007 modificata de HG 37/2008) precum normativelor in vigoare (HG 1169 din  12.12.2011, hotarari privind supravegherea sanatatii lucratorilor), prin care angajatorii sunt obligati sa asigure fondurile si supravegherea starii de sanatate a tuturor angajatilor prin servicii de Medicina Muncii.

Examen clinic general de Medicina Muncii

Toate aceste investigatii medicale si analize de laborator se pot efectua atat la centrul nostru medical MEDEXPERT, cat si la sediul societatii dumneavoastra cu echipa mobila de medici specialisti de Medicina Muncii si aparatura medicala mobila performanta, costul deplasarii fiind suportat de centrul medical MEDEXPERT. In cazul in care beneficiarul solicita efectuarea examinarilor medicale specifice medicinei muncii la sediul acestuia, echipa de medici se va deplasa cu toata aparatura necesara tinand cont de orarul angajatilor, astfel incat procesul de munca sa fie cat mai putin afectat.

Medicii specialisti de Medicina Muncii din cadrul centrului medical MEDEXPERT au competenta de a practica in sistem privat toate examinarile medicale de Medicina Muncii prin efectuarea setului de investigatii medicale obligatorii specifice fiecarui post.

MEDEXPERT ofera inclusiv un sistem de abonament pentru specialitatile suplimentare, la solicitarea angajatorilor /angajatilor acestora, pe baza contractului incheiat intre centrul nostru si beneficiar. Acest sistem de abonament ofera o reducere de 15 % la toate specialitatile din cadrul MEDEXPERT, >>> vezi specialitatile >>>.

CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT se angajeaza sa raspunda pentru societatile cu care are incheiat contract de examinari medicale de medicina muncii in fata organelor de control, pastrand dosarele medicale de medicina muncii si acordand consultanta permanenta acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.