Ghidul Serviciilor
Office Relax
inapoi la firma 50 vizite
Poza Masajul capului
Foto

 

Stresul la birou atrage de cele mai multe ori dureri de cap, nevralgii sau chiar migrene, care afecteaza puterea de concentrare a angajatului si capacitatea acestuia de a performa eficient. Durerile de cap sunt un adevarat calvar atunci cand apar pe neasteptate la serviciu si impiedica angajatul sa isi duca sarcinile de serviciu la bun sfarsit.

Masajul la birou de la Office Relax previne toate aceste efecte negative ale stresului la birou printr-o rutina de masaj ce asigura irigarea sanguina si limfatica a tesuturilor de la nivelul capului si a organelor din cavitatea craniana. Este cunoscut faptul ca masajul capului are un efect linistitor si decongestionant asupra centrilor nervosi si este recomandat impotriva durerilor de cap de intensitate usoara si medie si a migrenelor.

Prin masajul capului in cadrul celor 15 minute saptamanale de masaj la birou de la Office Relax, este stimulata atat circulatia sanguina la nivelul capului cat si anumite zone nervoase, lucru care contribuie la crearea unei senzatii de relaxare totala. Un masaj al capului efectuat corect in timpul rutinei de masaj la birou, asigura de asemenea oxigenarea pielii scalpului si in consecinta imbunatateste starea de sanatate a parului, conferindu-i stralucire.   Masajul capului, ca parte integranta a serviciilor de masaj la birou de la Office Relax este adaptat particularitatilor anatomice si fiziologice ale clientului si poate avea scop:

Executat usor si lent, masajul capului la birou produce pe cale reflexa efecte calmante si imbunatateste functiile vegetative din creier scazand reactivitatea la elementele nervose si sensibilitatea la stres. Tehnicile de masaj la birou de la Office Relax ajuta la prevenirea si combaterea stariilor de incordare excesiva, a stresului si a tensiunilor psihice si a durerilor de cap asociate.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.