Ghidul Serviciilor
Office Relax
inapoi la firma 50 vizite
Poza Masajul gatului
Foto

 

Cauza principala a durerilor de cap la birou o constituie in general tensiunea musculara ca urmare a sederii indelungate pe scaun. De cele mai multe ori, durerile de cap sunt localizate in partea din spate a capului, in regiunea cefei, ca urmare a incordarii muschiilor in centura scapulara si a compresiei arterei ce furnizeaza sange la creier.

Nu va faceti griji! Studiile arata ca 90% din durerile de cap pot fi tratate prin masaj local la nivelul gatului.

Masajul gatului in cadrul masajului la birou de la Office Relax ajuta la:

Rutina de 15 minute de masaj de relaxare la birou de la Office Relax va ajuta sa eliminati rigiditatea care afecteaza muschii gatului, durerile radiante in umeri ca urmare a pozitiei incorecte la birou, contracturile musculare la nivelul gatului si implicit durerile de cap asociate cu stresul la birou.

Stresul la birou si suprasolicitarea organismului poate determina aparitia starilor de nervozitate si irascibilitate si in final epuizarea psihica si fizica a angajatului si randamentul scazut. Principalul avantaj al masajului gatului si al cefei in cadrul serviciilor de masaj la birou de la Office Relax il constituie efectul decongestionant si relaxant imediat care stimuleaza puterea de concentrare si care duce la cresterea productivitatii angajatului. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.