Ghidul Serviciilor
Office Relax
inapoi la firma 50 vizite
Poza Masajul mainilor
Foto

 

Masajul mainilor, desi adesea neglijat, reprezinta una dintre metodele cele mai eficiente de relaxare. 15 minute de masaj la birou de la Office Relax sunt suficiente pentru a exploata efectele benefice ale masajului mainilor asupra sanatatii.

Studii de specialitate au dovedit ca 15 minute de masaj al mainilor diminueaza durerile si pot accelera vindecarea organismului. Este stiut faptul ca fiecare organ are ca si corespondent un anumit punct din palma. Prin stimularea acestor puncte, masajul la birou de la Office Relax contribuie la cresterea capacitatii organismului clientului de a se reechilibra si de a face fata stresului de la birou.

Mai mult, prin aplicarea unor tehnici de masaj speciale pe brate, antebrate si prin presiuni pe anumite puncte din palma, masajul favorizeaza eliberarea in corp a endorfinelor, asa numitele analgezice naturale ale organismului. Asadar, masajul mainilor in cadrul rutinei de masaj la birou de la Office Relax poate ajuta intr-o serie de alte afectiuni precum migrenă, reumatism, oboseală cronică, insomnie şi depresie.

In concluzie, masajul la birou si masajul mainilor de la Office Relax: 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.