Ghidul Serviciilor
Office Relax
inapoi la firma 50 vizite
Poza Masajul umerilor si al spatelui
Foto

 

Sedentarismul si pozitia incorecta la birou reprezinta cauzele cele mai frecvente ale aparitiei durerilor de spate. Studii recente arata ca 7 din 10 adulti care lucreaza la birou prezinta pe parcursul unui an o forma mai mult sau mai putin severa de durere de spate. Office Relax te ajuta printr-o sedinta saptamanala de masaj la birou sa scapi de durerile de spate in doar 15 minute si sa inlaturi unul dintre cele mai des invocate motive pentru absentele de la serviciu!

Atunci cand stam la birou, se exercita o presiune cu 40% mai mare asupra coloanei vertebrale decat atunci cand stam in picioare. Asadar, pozitia necorespunzatoare pe scaunul de birou, statul prea mult pe scaun si lipsa de miscare, pot determina in timp degenerarea si afectarea spinala a discurilor intervertebrale si implicit intensificarea durerilor de spate si aparitia unor probleme grave de sanatate. Masajul la birou de la Office Relax ajuta pe termen lung la ameliorarea durerilor lombare, avand efecte chiar superioare tratamentelor cu antiinflamatoare, analgezice sau terapiei fizice.

Cum contribuie masajul la birou de la Office Relax la atenuarea si inlaturarea durerilor de spate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.