Ghidul Serviciilor
Bbc Beds
inapoi la firma 93 vizite
Poza Saltele cu spuma
Foto

Iniţial, saltelele din spumă HR (High Resilience - Rezilienţă Mare) au fost inferioare saltelelor din latex, în termeni de elasticitate si durabilitate. Astfel, latexul a fost cel mai lăudat şi cel mai utilizat material pentru saltele.Acest lucru s-a schimbat în timp, iar saltelele din spumă, au devenit, comparând aspectul economic, mai bune decât cele din latex, deoarece interiorul, mai ales cel din zone sau porţiuni de suprafaţă, se poate prelucra mai bine, ceea ce duce la o susţinere mai exactă a corpului. În afară de acest aspect, materialul este mai activ la aerisire şi mai uşor, un factor important când vine vorba de sudoarea din timpul nopţii.

Calitatea unei saltele se stabileşte odată prin grosimea interiorului saltelei, dar şi prin aşa-zisa greutate a spaţiului (RG). Greutatea spaţiului ne spune cât de greu este un metru cub de spumă, iar cu cât este mai mare aceasta, cu atât este mai bine.

Spuma este astazi standardul in Europa. Salteaua noastra Blue Cube contine spuma cu greutatea de spatiu de 40 kg/m3.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.