Ghidul Serviciilor
Plafond Tendu, Constanta - Comercializare Si Montaj Tavane Extensibile
inapoi la firma 221 vizite
Poza Tavanul Extensibil la Cald
Foto

Confectionat(tip harpon)

Pentru aceasta metoda, instalatorul primeste un tavan extensibil confectionat la marimea camerei care necesita lucrarea. O micsorare a produsului este calculata in momentul fabricarii acesteia in atelierele specializate, si un harpon este sudat la periferia acestuia din urma. Pentru fixare, instalatorul incalzeste camera, apoi cu ajutorul unei spatule adaptate, insereaza harponul in profilul de prindere.

Aceasta metoda nu necesita o prezentare mai detaliata, pentru ca cei mai multi lucreaza cu acest sistem de instalare a tavanelor extensibile.

Semi-confectionate(tip ciupire)

Acest sistem de instalare ramane mai mult artizanal, dar este de asemenea ultra-performant. Pentru aceasta a doua metoda, instalatorul primeste un tavan sudat la forma exacta a camerei care necesita lucrarea. Dar lucratorul este cel care pune tavanul sub tensiune (il intinde) si cea mai mare parte a taieturilor vor fi realizate la fata locului. Ca si pentru metoda precedenta, instalatorul incalzeste camera si apoi cu ajutorul unei spatule adaptate, insereaza folia de pvc in profilul de prindere (numit in mod obisnuit “profil pince”!) Dar aceasta etapa se repeta de mai multe ori pentru ca nu a fost realizata o strangere a materialului in prealabil. Instalatorul intide folia de pvc plecand din mijlocul tavanului spre exterior pana se intinde perfect. In acest moment, instalatorul taie excedentul de material pentru o finisare foarte discreta a profilului de prindere.

Pentru Plafond Tendu această metoda este fara îndoiala modalitatea cel mai bine adaptata renovarii la clienti persoane fizice, dar tinde sa fie realizata din ce in ce mai mult in cadrul unor proiecte ample gratie unui produs de calitate care imbina armonios supletea si puterea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.