Ghidul Serviciilor
Muratti Fashion, Ploiesti - Masini Industriale Si Casnice De Cusut
inapoi la firma 764 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Infiintata in anul 2009, MURATTI FASHION S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor oferite fiind o companie recunoscuta in orasul Ploiesti precum si la nivel National.

          Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania pentru seriozitatea si profesionalismul acordat oricarui client. Suntem importatori si distributori la nivel national a masinilor de cusut marca Jack, a pieselor de schimb si a accesoriilor pentru o vasta gama de marci de masini de cusut industriale si casnice, a atei de cusut Dunhuang. 

          La noi gasiti "Totul pentru industria Textila". Dispunem de o gama foarte variata de produse aflate in stoc dar pentru a satisface cerintele clientilor va punem la dispozitia si ocazia de a cauta solutii optime pentru piese  greu de gasit pe piata din Romania.

          Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

          Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. MURATTI FASHION S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.