Ghidul Serviciilor
Ntgen
inapoi la firma 97 vizite
Poza Marketing Solutions
Foto

Direct Mail-ul este unul dintre cele mai folosite canale media din sfera Marketingului Direct, constand in trimiterea unor materiale promotionale prin intermediul postei sau curierat rapid.

Baza Direct Mail-ului este reprezentata de catre trimiterile postale, de acea NTGen colaboreaza cu diferite companii de curierat, putand sa ofere un raport pret-calitate sporit al serviciului.

Stim cat de importante sunt campaniile de Marketing Direct pentru dumneavoastra, de aceea nu ne limitam doar la Direct Mail, ci abordam si campanii de Drop Mail, Door Hanger si Door Drop.

Avantajul acestor campanii il reprezinta procentul ridicat al materialelor promotionale, ce ajung in casele oameniilor ramanand pentru o perioada de timp.

Abordarea noastra

Analizam produsele, serviciile, dar si punctele tari si slabe ale companiei dumneavoastra, si cu ajutorul echipei dumneavoastra cream materialele/pachetele promotionale.

De asemenea, in urma acestei analize, vom stabili tipul campaniei (Direct Mail, Drop Mail), publicul tinta, aria (locala sau nationala) si obiectivele campaniei.

Avem grija ca fiecare campanie sa aiba rezultate semnificative!

Contactati-ne acum pentru a afla cum va putem ajuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.