Ghidul Serviciilor
Ntgen
inapoi la firma 97 vizite
Poza Marketing Solutions
Foto

Monitorizarea vizitatorilor online. Intelegerea fluxului de vizitatori poate fi foarte importanta pentru o afacere. Aceasta ajuta fiecare afacere sa-si inteleaga clientii, sa inteleaga modul in care acestia interactioneaza cu site-ul, modul de cautare a informatiilor in site si rasfoirea mai multor pagini din site pentru gasirea acestora si alte informatii relevante.

Analizarea acestor informatii ofera posibilitatea ca companiile sa ia masuri pentru imbunatatirea serviciilor sale. Monitorizarea traficului de pe propriul website poate oferi informatii relevante, ce pot fi utilizate pentru identificarea paginilor mai putin atractive in vederea imbunatatirii lor cu scopul de a atrage noi vizitatori si de a-i fideliza pe cei existenti.

Ce se poate face cu aceasta monitorizare a vizitatorilor online?

NTGen va ajuta compania ta in monitorizarea vizitatorilor online. Echipa noastra va fi in contact permanent cu tine oferind rapoarte zilnice a traficului site-ului oferind solutii privind imbunatatirea acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.