Ghidul Serviciilor
Ntgen
inapoi la firma 96 vizite
Poza Marketing Solutions
Foto

Online Marketing. Cand comunicam pentru tine, vizam toate segmentele interesante: asociatii de profil, organizatii non-profit, lideri de opinie, clienti, concurenti, distribuitori, furnizori sau angajati. Ne asiguram ca alegem canalele potrivite de comunicare pentru fiecare mesaj personalizat pe care dorim sa il transmitem.

NTGen se simte bine online si gasim cele mai bune instrumente prin Online Marketing pentru afacerea ta. Acoperim search engine marketingul prin PPC (pay per click) si SEO (search engine optimization). PR-ul online iti aduce niveluri excelente in termeni de media value si share of discussion (SoD), in special favorabile si foarte favorabile.

Ne plac retelele sociale si dezvoltam campanii eficiente de social media marketing (SMM), mizand pe implicare, interactiune si conversie. Folosim Facebook Ads pentru campanii diferite, testam si optimizam totul in dinamica. Construim parteneriate (marketing afiliat) si dezvoltam relatii online. Integram campanii de email marketing fara a face spam si monitorizandu-le constant. Aducem plus valoare prin word-of-mouth (WOM) si campanii cu potential viral si advertising interactiv.

Specialistii nostri vor evalua programele de comunicare offline si online pe care compania dumneavoastra le desfasoara, vor analiza competitori dumneavoastra directi, si alaturi de echipa dumneavoastra vor implementa cele mai bune instrumente de comunicare pentru online marketing pentru compania dumneavoastra.

Contactati-ne acum pentru a afla cum va putem ajuta sa creati cele mai bune campanii de online marketing.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.