Ghidul Serviciilor
Ntgen
inapoi la firma 96 vizite
Poza Web-Design
Foto

Dezvoltare Site, creare site. Echipa NTGen a construit sute de site-uri puternice (web design), usor de utilizat, site-uri ce angajeaza publicul si conduce la rezultate masurabile. Fiecare site creat este profund creat dupa ultimile standarde ale industriei si propriile noastre practici interne, unele dintre cele mai bune pe care le-am dezvoltat si perfectionat pe parcursul anilor de experienta in domeniu.

Deoarece web design-erii sunt intotdeauna inclusi in planificarea proiectului, inca de la inceput, ei pot contribui la aducerea inovatiei si sa se asigure ca sistemul pe care il construim pentru dumneavoastra este aliniat cu toate obiectivele strategice.

Punem accent pe interactiunile elegante, prezentarea atractiva a continutului si o experienta placuta pentru utilizator pe perioada folosirii site-ului (incluzand si angajatii ce lucreaza in sistemul de managment al continutului site-ului).

Post-lansare, vom testa in mod constant si optimiza site-urile noastre pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile. Nu conteaza cat de atractiv este site-ul dumneavoastra, daca acesta se incarca incet, utilizatorii vor merge in alta parte. Suntem in mod constant pe vanatoare pentru a salva fractiuni de secunda, lucru ce poate avea un impact enorm asupra eficientei programului dumneavoastra online.

Abordarea noastra

Dezvoltare Site, Creare site, Web Design. Fie ca construim si lansam un centru de reactie rapida in 24 de ore sau in curs de dezvoltare a unui site complicat pe parcursul a mai multor luni, ne putem mula tehnologiile noastre diverse pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Utilizam o gama larga de tehnologii web design diferite, in functie de sarcinile la mana.

In plus fata de tehnologiile CMS si CRM, echipa NTGen, se bazeaza pe puterea unor terte parti, precum WordPress pentru blog si comments; Google pentru cautare site; YouTube pentru video; Facebook si alte servicii similare pentru a beneficia de puterea social media.

Multe dintre angajamentele noastre implica numai anumite parti ale acestui proces. Contactati-ne acum pentru a afla modul in care echipa noastra de productie va poate ajuta sa construiti sau redefiniti site-ul(dezvoltare site, web design, creare site) dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.