Ghidul Serviciilor
Ntgen
inapoi la firma 97 vizite
Poza Web-Design
Foto

Website pentru comert electronic. Metodele de a face afaceri evolueaza. Cu fiecare zi care trece intretinerea logisticii si costurile cu depozitarea pentru o firma sunt tot mai mari. Piata pe internet este vasta si este in crestere intr-un ritm exponential. Tot mai multi oameni se muta in mediul online pentru a achizitiona produse. Datorita acestei mutari multe companii au inceput sa se mute in mediul online pentru a-si prezenta si vinde produsele prin intermediul site-urilor de e-commerce (comert electronic). Clientul viziteaza diverse site-uri (website-uri pentru comertul electronic), analizeaza si alege dintr-o multitudine de produse si ulterior cumpara. Este o metoda de care beneficiaza atat clientul cat si compania.

Echipa NTGen are o vasta experienta in dezvoltarea de site-uri de tip e-commerce.Primul pas in dezvoltarea unui  website pentru comert electronic il reprezinta identificarea pietei tinta a afacerii. Cu ajutorul acestui pas putem definii categoriile de produse si sa creem paginile pentru prezentarea produselor in mod corespunzator. Aceste paginii pot contine imagini, videoclipuri, descrieri ale produselor, etc.

De ce site-urile de comert electronic sunt din ce in ce mai populare?

Site-uri de comert electronic – o intelegere mai profunda

Pentru ca vizitatorii sa se simta atrasi de produse interfata website-ului trebuie sa fie proiectata corespunzator. Noi promovam interactiunea prin website-urile de e-commerce proiectate. Navigarea utilizatorului trebuie sa fie simpla si placuta, sa existe sisteme de plata online sigure, pentru ca acesta ss se simta in siguranta in timp ce-si plateste produsele.

Cel mai important aspect al acestui tip de website este acela ca utilizatorul nu vede doar produsul dorit ci si alte produse conexe ce i-ar putea starnii interesul. Certificatele SSL pentru securitate sporita, sunt un alt aspect care ii va oferii siguranta clientului in momentul platii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.