Ghidul Serviciilor
Interfrig Group Constanta - Service In Domeniul Frigului Industrial
inapoi la firma 396 vizite
Poza Instalatii de ventilatie si climatizare
Foto

 În fabricile de procesare a produselor alimentare, toate spa?iile tehnologice, grupurile sociale, camerele WC, sălile de masă ?i odihnă, SAS-urile trebuie prevăzute cu mijloace corespunzătoare de ventilaţie naturală sau ventilaţie cu circulaţie forţată a aerului.Ventilaţia cu circulaţie forţată se realizează în mod direct prin ventilatoare mecanice sau sisteme gazodinamice care introduc aer proaspăt (condiţionat sau nu) ?i evacuează aerul viciat, aburii ?i vaporii toxici.

 

 

O ventilaţie corespunzătoare (bine dimensionată) trebuie să asigure cel puţin 6 schimburi/oră ale aerului din spaţiul respectiv.In fabricile de procesare a cărnii, în sălile de recep?ie a animalelor vii, în cele de asomare-sacrificare, opărire-deplumare ?i eviscerare, pe traseul de alimentare cu aer proaspăt se vor prevedea elemente de încălzire funcţionabile în anotimpul rece. De asemenea, instala?iile vor fi astfel proiectate încât circulaţia aerului nu va fi niciodată din zona murdară spre zona curată.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.