Ghidul Serviciilor
Star Stone, Nojorid / Bihor - Dale Pavaj, Pavele, Piatra Decorativa
inapoi la firma 271 vizite
Poza Pervaze ferestre piatra compozita
Foto

Accesoriile pentru gard si ziduri sunt unele dintre elementele cele mai neglijate si trecute cu vederea. Aceste componente modeste joaca de fapt un rol important in mentinerea structurilor exterioare atractive si functionale.

Capacele pentru stalpi, cele de interval de gard si aticurile pentru ziduri, actioneaza in primul rand ca o protectie impotriva efectelor daunatoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zapada si gheata. Pe de alta parte, adauga un plus de rezistenta si durabilitate zidurilor si gardurilor, marindu-le durata de viata.

Un alt avantaj al capacelor de stalpi, al capacelor de interval pentru gard si al aticurilor pentru ziduri, este acela ca acestea sunt disponibile in zeci de modele si dimensiuni care permit personalizarea proiectului dumneavoastra.

Acestea pot fi instalate pe orice tip de suprafata. Tehnica de aplicare este usoara si nu necesita cunostinte speciale. Sunt usor de manipulat si se imbina perfect in realizarea diferitelor curbe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.