Ghidul Serviciilor
Future Glass
inapoi la firma 179 vizite
Poza Folii auto
Foto

VA ASTEPTAM LA MONTAJ DE FOLIE AUTO OMOLOGATA IN BRASOV

SERVICE AUTORIZAT RAR

 

 

Dupa aplicarea unor folii auto omologate pe interiorul geamurilor autoturismului, se reduce considerabil timpul necesar de functionare al aparatului de climatizare. Deasemenea un montaj de folie auto omologata filtreaza razele solare si opreste caldura, asigurand si un comfort sporit la drumuri lungi, ziua sau noaptea, conducatorul auto, nemaifiind atat de deranjat  de lumina farurilor din spate, datorita foliei auto omologate.

Folia auto omologata, este folie de calitate, care prin proprietatile sale special, filtreaza 99% din radiatile UV, protejand astfel interiorul autoturismului.

Evitati jafurile savarsite asupra autoturismelor, prin montarea de folie auto autorizata R.A.R.. Un autoturism este protejat cu folii auto, atat de privirile indiscrete ale hotilor, dar si datorita faptului ca spargatorii de masini, renunta daca considera ca este necesar prea mult timp pentru a comite furtul. Daca va montati folii auto omologate, autoturismul D-vs devine o tinta mai putin atragatoare pentru  atacatori.

Folia auto creste rezistenta geamurilor la spargere, si impiedica ca acestea sa cada chiar si dupa spargerea lor.

Montăm folie pe autoturisme pentru că:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.