Ghidul Serviciilor
Future Glass
inapoi la firma 179 vizite
Poza Folii birouri si locuinte
Foto

Foliile reflexive filtreaza radiatia daunatoare a soarelui, reduce caldura, micsoreaza stralucirea soarelui, astfel incat vara temperatura din interiorul camerelor poate sa scada cu 3 pana la 11 grade Celsius. Comercializam aceste folii intr-o gama foarte larga si variata, de la nuante deschise, pana la folii foarte inchise, reducand astfel energia solara intrata prin ferestre cu pana la 85 %. Aceste folii va protejeaza atat de soarele dogoritor al verii, cat si in timpul iernii, limitand pierderea calorica prin ferestre.

Pe langa proprietatile acestora de reducere a caldurii si a efectului de orbire cauzat de soarele prea puternic, foliile noastre de cladiri, filtreaza radiatile UV aproximativ 99%, reducand astfel decolorarea mobilierului sau altor obiecte din birourile sau resedintele noastre. Foliile reflexive sunt astfel concepute, cu un strat antizgariere, pentru ca geamurile sa poata fi spalate sau curatate, fara deteriorare, la fel cum procedati si inainte de aplicarea foliilor pe ferestre.

Un specialist , al nostru, va poate indruma pentru alegerea modelului de folie care satisface cel mai bine nevoile D-vs. Nu ezitati sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.