Ghidul Serviciilor
Future Glass
inapoi la firma 179 vizite
Poza Folii birouri si locuinte
Foto

Daca va deranjeaza faptul ca prin geamurile Dvs, la birou sau acasa, se vad mai bine decat ar trebui, anumite detalii, Atunci cu siguranta trebuie sa ne contactati. Aveti nevoie de folii decorative!

Foliile mate imita foarte bine geamurile sablate, fiind o buna alternativa a acestor tipuri de geamuri, costul fiind mai scazut, iar montarea acestora se poate efectua si pe geamurile deja montate, fară a mai fi necesară demontarea geamului.

Foliile permit trecerea unei cantitati foarte mari de lumina, dar impiedica vizibilitatea. Ele pot sa ascunda partial sau total un birou , un laborator, fiind folosite atat in spatii publice: spital, scoala, spatiu comercial, restaurante, la vitrinele magazinelor, in birouri, pentru separarea unor spatii individuale de munca sau in scop rezidential, pentru solarii, bai, usi de intrare.

Foliile decorative se prezinta sub diverse culori si modele, cum ar fi cele cu dungi subtiri, dungi groase, cu patratele, cu buline sau cele rosii, galbene, albastre, verzi, cele de culoare bronz ,mata maro, mata neagra, argintie. Prin combinarea lor putem obtine o multitudine de modele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.