Ghidul Serviciilor
Future Glass
inapoi la firma 179 vizite
Poza Reparatii parbrize
Foto
Foto

Nu asteptați ca micile ciobituri sau fisurile din parbriz să se extindă.

Cu cât veniți mai repede după ce constatați că aveți o ciobitură în parbriz, cu atât reduceți riscul ca aceasta să se transforme într-o fisură, iar rezultatul reparației va fi deasemenea cu mult mai spectaculos daca nu intră mizerie în ciobitură.

Recomandarea noastră, dacă nu puteți ajunge în cel mai scurt timp, să reparați o ciobitură sau o fisură, este aceea de a acoperi, zona din parbriz afectată, cu o bucățică de bandă - scotch, pentru a nu lăsa să pătrundă apa si mizeria. Nu încercați cu soluții gen Superglue..sau altele! Avem noi rășinile necesare , concepute special pentru acest gen de reparații. Dacă țineti cont de sfaturile noastre, este probabil ca după reparație să nici nu se mai vadă urmele locului, unde a fost facută reparația parbrizului.

Consultați unul din specialiștii noștrii și veți ști cu siguranță, dacă trebuie să-l schimbați , sau poate puteți să-l reparați cu un cost foarte scăzut fată de achiziționarea unui parbriz nou.

 

Toate aceste lovituri ale parbrizului SE POT REPARA !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.