Ghidul Serviciilor
Future Glass
inapoi la firma 179 vizite
Poza Slefuire faruri
Foto

IMPORTANT : După procesul de șlefuire și polișare al farurilor , vă recomandăm aplicarea unei folii transparente de protecție pe faruri.

Folia aplicată este din PVC, polimerică , transparentă lucioasa, cu grosimea de 150 microni și protecție UV.Rolul acestei folii este acela, de a proteja după șlefuire și polișare farul, astfel încât durata de viată a acestuia sa fie cât mai mare.

În ultimele câteva decenii folosirea materialelor plastice a permis utilizarea acestora la orice nivel de productie, iar acum acest element patrunde si in domeniul care candva era consacrat sticlei traditionale.

Cu aceasta transformare a aparut si nevoia de a crea un sistem care ar renova farurile din plastic si nenumarate alte produse din plexiglas incluzând parbrizul motocicletelor, acvarii din plexiglas, ca acestea sa-si recapete aspectul original.

Aceasta nevoie de renovare a dus la ani de cercetare si dezvoltare având ca rezultat amestecul dintre Diamond Clear Acrylic Restoration System si Diamond Clear.  Acest tandem de compusi si instrumente speciale au creat un mijloc incredibil de eficient de reconditionare totala de 100% a materialelor plastice de orice fel.

Dupa o perioada de timp elementele naturii, radiatiile UV, vremea, rezidurile drumurilor vor degrada aspectul si functionarea farurilor din PlexiglassTM, Polycarbonate si LexanTM.  Acesti factori pot cauza un sistem de iluminare cu aspect degradat si pierderea functiei principale – capacitatea de a ilumina.   Glass Technology inc. a elaborat un sistem, care readuce aspectul si siguranta farurilor la starea initiala, cu un cost parțial față de costul înlocuirii.

 

PRET ȘLEFUIRE : 50 Lei / Buc

APLICARE FOLIE : 25 Lei / Buc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.