Ghidul Serviciilor
Dermahealth
inapoi la firma 198 vizite
Poza Inlaturarea cearcanelor
Foto

CARBOXYTHERAPY este cea mai noua terapie de reintinerire, care face valuri in Statele Unite si Marea Britanie, implica (asa cum s-au obisnuit deja femeile), un ac, o seringa si...dioxid de carbon. Dioxidul de carbon, gazul responsabil de incalzirea planetei si de calitatea proasta a aerului pe care il respiram, ar putea deveni cel mai bun prieten al persoanelor care isi doresc sa arate mai tinere.

Tratamentul cu dioxid de carbon a fost descris deja de entuziastii acestei metode drept "cea mai mare realizare de la Botox incoace", deoarece sterge o data pentru totdeauna vergeturile, cicatricile, topeste grasimile si reimprospateaza trasaturile imbatranite.

Toate acestea pot deveni realitate pentru o femeie (si, de ce nu, un barbat), care vrea sa stearga urmele trecerii anilor, fara a apela la interventii chirurgicale..

 

Pacientii vad imediat rezultate uimitoare. Este cea mai importanta terapie de intinerire din ultimii 13 ani, de cand s-a inventat Botox-ul.

Terapia cu dioxid de carbon trateaza zone precum: CEARCANE, barbia cazuta, antebratele care si-au pierdut din elasticitate, vergeturile si decolteul, dar si CELULITA. Nimic altceva nu functioneaza la fel de bine pentru pielea lasata si vergeturi. In multe cazuri, asta inseamna ca nu mai este nevoie de operatii estetice.

Cum functioneaza?

Dioxidul de carbon este injectat sub piele, folosind un ac foarte subtire, in zonele care au nevoie de "ajutor". Mai multe studii au demonstrat ca in aceasta faza, gazul patrunde in tesuturile invecinate si determina dilatarea vaselor de sange.

Cu cat vasele de sange sunt mai mari, cu atat aprovizionarea lor cu sange este mai mare, ceea ce conduce la declansarea unei "avalanse" de oxigen si substante nutritive in acea zona. Dioxidul de carbon distruge astfel celulele de grasime, fortandu-le sa se mareasca, iar surplusul de oxigen elimina lichidul care se creeaza intre celule, iar pielea este stimulata sa produca mai mult colagen. Rezultatul este reducerea celulelor de grasime si tonifierea pielii, care arata cu mult mai tanara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.