Ghidul Serviciilor
Dermahealth
inapoi la firma 198 vizite
Poza Rejuvenare fata, gat si decolteu
Foto

Terapia LED

 

Este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular.La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.  

 

Beneficii prin Terapie LED si cromoterapie?

6 min - Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor, arderea grasimilor4 min - Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida, liftingul ochilor, diminuarea inflamatiilor, liftingul sanilor, pete, pungi sub ochi, luminozitatea fetei2 min - Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic, antiacneic, diminuarea punctelor de varsat de vant, desensibilizarea pielii, acnee5 min - Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central, activarea celulara, imbunatatirea limfei1 min - Mov – accelerarea regenerarii celulare3 min - Cyan - anti hipersensibilitate, reducerea aspectului vaselor capilare de la suprafata pielii1-6 min - Alb - albire, reducerea melaninei, luminozitatea pielii

Cine ar trebui sa foloseasca Terapie LED?

Oricine. Terapia LED lumina fotonica este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului. In cazul femeilor insarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totusi, nu recomandam nicio forma de terapie estetica in cazul unei sarcini.

Cat dureaza o sedinta de Terapie LED?

Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala - antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial dureaza 15 minute.Terapia LED se foloseste in egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza intre 20-30 minute.

Rezultate prin Terapie LED?

In prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata impreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice - produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, in medie, dupa 3-4 sedinte. Se combina foarte bine cu Microdermabraziune Dermasweep, radiofrecventa, Dermapenul, Tratamentele IPL si cu asa zisa teoria vampirului (PRP), toate procedurile stimuland circulatia sanguina, sinteza de colagen si elastina si oxigenarea si regenerarea celulara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.