Ghidul Serviciilor
Mrl - Management Reorganizare Lichidare Iasi Sprl
inapoi la firma 88 vizite
Poza Consultanta
Foto

Determinarea stării de insolvenţă. Insolvenţa iminentă;- continuarea exploatării după deschiderea procedurii;- depistarea cauzelor insolvenţei;- analiza modului de conducere a activităţii curente a debitorului aflat în insolvenţă;- viabilitatea planului de reorganizare;- urmărirea implementării planului de reorganizare;- analiza necesară deciziei de solicitare a anulării actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna drepturilor creditorilor;- analiza contractelor în curs de execuţie;- analiza posibilităţii executării de către creditorii garantaţi a unor bunuri puse în garanţie;- modalităţi de valorificare a bunurilor din averea debitorului;- încheierea de tranzacţii;- determinarea prejudiciilor

Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. a gestionat procedura insolvenţei privind un număr de 1134 de dosare, dintre care 774 dosare au fost închise, rămânând în lucru un număr de 396 dosare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.