Ghidul Serviciilor
Aria Residences - Complex Rezidential, Corbeanca, Ilfov
inapoi la firma 274 vizite
Poza Aria Residences - detalii complex
Foto

Investeste inteligent în case noi, cu finisaje de calitate, confort si siguranta.

Noul complex rezidential din Corbeanca - Ilfov cuprinde 46 de case si propune noi imobile în faza a treia si a patra de dezvoltare, începând cu primavara anului 2018.Ansamblul rezidential de case noi, Aria Residences, se afla lânga vestitul cartier Paradisul Verde din Corbeanca, Ilfov.Complexul rezidential Aria Residences este ideal pentru persoanele care-si doresc un plus de liniste însa au nevoie de un camin situat în apropierea Bucurestiului.Pentru familiile cu copii, ansamblul rezidential are în apropiere gradinite, scoli private ce ofera transport pentru cei mici din fata caselor acestora. De asememea, la o distanta mica de complex se afla Mega Image, sali de fitness, saloane de întretinere, sosea asfaltata pe lânga padure de circa 4 km unde te poti plimba cu bicicleta ori cu rolele, în aer curat, în serile din timpul saptamânii sau în weekend.Daca doresti sa te integrezi într-un cartier aparte si în comunitatea unui ansamblu rezidential modern si curat, proiectul imobiliar Aria Residences va raspunde cerintelor voastre.

S-a demarat constructia noului tip de casa, C3, C4 iar tipurile de casa C2 si C1 sunt deja finisate si îsi asteapta acum noii proprietari. Casele au suprafete vitrate generoase de parca natura încearca sa îmbratiseze constructiile, 3 dormitoare generoase, 2 sau 3 bai, loc de luat masa, camera de zi si bucatarie. Constructiile sunt simple, cu forme clare dar care au implicat multa migala la partea de executie. Tot ceea ce este curat si îngrijit, cu detalii la vedere, necesita multa munca si mai ales materiale de calitate.

Spatiul de joaca, cu echipamente moderne, este amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor din complex dar si un parc cu spatii verzi unde te poti relaxa sau socializa dupa orele de program. În interiorul complexului evadezi într-o alta lume.Aria Residences a lansat un nou concept rezidential si anume, casa la cheie, utilata si finisata interior - exterior, parchet, gresie si faiantadin import, obiecte sanitare, usi interioare. Tu aduci mobila si te muti.Timpul nostru se împarte între orele petrecute la birou, drumurile în oras, la volan sau într-un mijloc de transport, si viata de familie. Cu toata aceasta agitatie zilnica, avem nevoie de un spatiu - casa cu curte - pentru a evada din peisajul cotidian, dar care sa fie în acelasi timp si foarte aproape de centru orasului.Momentele în care avem voie sa visam si sa renuntam la constrangeri sunt tot mai rare în agitatia zilnica, asa ca un living spatios cu vedere spre terasa, sau o gradina cu flori si multa verdeata, ofera un cadru perfect pentru a ne redescoperi pe noi întine si a savura o dupa amiaza placuta si relaxanta.Cu siguranta ti-ai imaginat cândva casa visurilor tale, cu gradina, cu foisor si piscina, într-o zona linistita si sigura, unde copiii tai sa creasca jucându-se fara griji în spatiile verzi din preajma locuintei.Realizate din caramida de fabricatie româneasca, cu portanta si rezistenta ridicata, casele din Aria au durata de viata de câteva sute de ani. Stâlpii si grinzile, centurile, placile - din beton armat - confera sistemului o rezistenta sporita la un prea imbatabil. Cu o grosime a zidariei de 30/25 cm la exterior si 30/25/14 cm la peretii interiori, realizam pentru dumneavoastra "case pe viata", cu materiale de cea mai buna calitate. De asemnenea, peretii din caramida izoleaza zgomotele din mediul inconjurator sau din alte încaperi, ceea ce va ofera o viata linistita într-o locuinta moderna aproape de natura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.