Ghidul Serviciilor
Cml.ro - Constructii Civile Si Industriale, Bistrita
inapoi la firma 341 vizite
Poza Despre Cml.ro, Bistrita
Foto

Societatea CML.RO SRL a fost infiintata in anul 1997 avand un nivel de dotare cu utilaje moderne aduse din import, corespunzatoare proceselor tehnologice specifice din balastiera dar si pentru lucrarile de drumuri.

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre vizitati pagina de servicii.

Exploatarea zacamintelor din balastiere se face în conformitate cu normele si stas-urile în vigoare urmarind o buna calitate a produselor pentru satisfactia clientilor nostri.

Personalul tehnic este format din angajati calificati, cu experienta în domeniu, iar firma detine toate instalatiile si utilajele necesare pentru asigurarea unei activitati performante.

Politica si obiectivele stabilite de catre conducerea societatii în domeniul calitatii  este orientata spre satisfacerea cerintelor clientilor prin realizarea de produse/obiecte de constructii de cea mai înalta calitate practicând preturi rezonabile, astfel încât asteptarile clientilor sa fie îndeplinite, iar firma sa-si asigure o piata sigura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.