Ghidul Serviciilor
Casatamultvisata Empire Building - Proiectare Si Constructii Civile, Cluj
inapoi la firma 643 vizite
Poza Constructii "La rosu"
Foto

Daca doriti sa va construiti o casa noua, fara finisaje, ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim cele mai bune servicii si proiecte de constructii case la rosu. Constructiile la rosu” reprezinta constructia doar a structurii casei, fara finisaje de la sapatura “din iarba verde” si pana la realizarea inclusiv a acoperisului.

Planificarea construirii unei case este unul dintre cele mai importante decizii pe care o veti face. Puteti alege un model de casa moderm sau unul clasixc in functie de dorintele dumneavoastra care sunt proiectate de noi atat pentru fiabilitate cat si pentru confort.

Atunci cand va construiti o locuinta noua familia dumneavoastra are sansa unica sa personalizeze fiecare aspect al mediului de locuit. Va vom construii casa viselor pe terenul dumneavoastra, sau pe terenul ales de noi la cele mai bune preturi consctructii case. Si pentru ca stim ca nu vreti sa aruncati cu banii degeaba va invitam sa ne contactati pentru a va putea oferi o oferta personalizata nevoilor.

Fluxul tehnologic al unei astfel de constructii presupune urmatoarele etape:

La constructia unei case la rosu nu sunt incluse finisajele exterioare si interioare sau realizarea instalatiilor necesare (sanitare, electrice, termice, etc.) Preturile practicate de firma noastra contin manopera si materialele folosite si se calculeaza in functie de suprafata construita a casei dumneavoastra. In functie de tipul de materiale folosite si de complexitatea proiectului, preturile pot diferi de la o constructie la alta.

Inainte a solicita o oferta pentru ridicarea ,,casei la rosu’’ trebuie sa aveti planul complet al casei, intocmit de un arhitect, care cuprinde planul de amplasament al viitoarei case, planul fundatiilor, planul fatadelor etc., precum si un extras al cantitatilor de materiale necesare pentru fiecare lucrare in parte.

Pentru orice intrebari sau nelemuriri, oferte de colaborare sau recomandari, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.