Ghidul Serviciilor
Casatamultvisata Empire Building - Proiectare Si Constructii Civile, Cluj
inapoi la firma 643 vizite
Poza Proiectare case traditionale taranesti
Foto

Atunci cand va alegeti cine sa va proiecteze casa, studiati fotografiile caselor s- au mai ridicat deja dupa proiectele lui pentru ca, in aproape sigur, casa dumneavstra va arata intr-un mod asemanator.

Echipa C.E.B. realizeaza ARHITECTURA TRADITIONALA ROMANEASCA, fie d traditionala, fie moderna, depinde de cerinta beneficiarului. Promovam armonia intre habitatele umane si lumea naturala prin abordari de proiectare care urmaresc sa fie integrate cu un sit, astfel încat cladirile, mobilierul si împrejurimile devin parte dintr-o compozitie unificata, interdependenta.

Echipa C.E.B. realizeaza proiecte traditionale taranesti doar la comanda, nu am proiecte gata facute pe care sa vi le ofer spre vanzare cu eventuale modificari. Proiectele noastre sunt adaptate cerintelor beneficiarilor si terenului pe care vor fi realizate. Durata medie de realizare unui proiect de locuinta este in jur de 3-4 luni, putand diferi insa in functie de gradul de dificultate al proiectului. In cazuri speciale si exceptionale, putem executa un proiect si mai repede, insa este in interesul beneficiarului sa lase timp Echipei C.E.B. sa gaseseasca solutiile cele mai potrivite cerintelor lui si specificitatilor terenului sau a zonei.

Echipa C.E.B. ofera proiectul de arhitectura, si pe cel de rezistenta si instalatii fiind o firma de constructii. De asemenea oferim machete, perspective si vederi randate (adica planse prezentate artistic, colorate si cu anturaj) ale casei, prezentate in maniera tehnica si cu toate datele necesare ca sa puteti controla volumul si aspectul casei. Realizam proiecte care se doresc a fi finantate din fonduri europene, sau proiecte pentru pensiuni sau locuire colectiva de vacanta sau permanenta.

Echipa C.E.B. isi ofera disponibilitatea de a clarifica intr-o prima intalnire gratuita orice nelamuriri legate de ce inseamna un proiect de arhitecturatraditionala taraneasca romaneasca pentru casa dumneavoastra, chiar daca nu sunteti inca hotarati la o colaborare cu noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.