Ghidul Serviciilor
Casatamultvisata Empire Building - Proiectare Si Constructii Civile, Cluj
inapoi la firma 643 vizite
Poza Proiectare Constructii civile
Foto

Societatea noastra asigura clientilor ei servicii complete de proiectare de arhitectura, de urbanism, structuri si instalatii pentru constructii civile si industriale.

De asemenea asiguram servicii de consultanta clientilor nostriii legatura cu lucrarile realizate de noi, ceea ce include supraveghere tehnica si chiar dirigentie de santier, prin personal atestat.

Inca de la infiintarea sa, societatea noastra a cautat sa se impuna prin design-ul inovator si calitatea lucrarilor realizate. Prioritatea noastra este oferirea unor servicii integrate de proiectare, adaptate la nevoile clientilor si corelate cu desele modificari legislative in domeniul constructiilor. Societatea asigura servicii de proiectare, obtinere autorizatii, asistenta tehnica de specialitate, consultanta in constructii si legislatia in domeniu.

Prin intelegerea scopului urmarit de catre client si axandu-ne pe nevoile acestuia, elaboram cladiri originale, adaptate la particularitatile amplasamentului, indepartandu-ne de un stil predefinit. Scopul nostru este intotdeauna obtinerea unui rezultat de top, prin gasirea unor solutii practice dar inovatoare, folosind cele mai moderne tehnologi existente. In acest sens, urmarim in permanenta noutatile si tendintele din domeniul constructiilor, atat in domeniul formei cat si a tehnicii de proiectare si a materialelor folosite.

Echipa noastra are o abordare creativa si totdeauna cauta metode noi de a ajunge la rezultatul cautat de client. Suntem arhitecti creativi, proiectanti talentati, consultanti de incredere si o echipa de elita.

Unul din domeniul de activitate al Companiei C.E.B. este proiectare pe specialitatea arhitectura. Procesul de proiectare reprezinta imbinarea armonioasa intre o tema de proiectare prezentata de beneficiar, un teren adecvat realizarii constructiei (pornind de la dimensiuni si ajungand la indicatorii urbanistici impusi) si legislatia in vigoare rezulatul final fiind obtinerea unui spatiu adaptat cerintelor si necesitatilor viitorilor proprietari. Faza de proiectare este utila nu numai din punct de vedere legal ci mai ales datorita impactului pozitiv pe care poate sa-l aiba asupra constructiei. Cunoasterea si intelegerea inca din faza de proiectare a viitorei constructii reprezinta un pas inante fata de “metodele clasice de creere” a constructiei pe teren de catre echipa de muncitori. Pornindu-se chiar de la interesul fata de proiect (este evident ca dvs – ca si beneficiari finali ai constructiei- sunteti dornici sa se realize cat mai bine si mai corect) arhitectul (putem spune ca este chiar un defect al profesiei) se “ataseaza” si incearca sa armonizeze toate cerintele dvs astfel incat sa rezulte un proiect cu care atat dvs cat si el sa se poata mandri.

Efectele fazei de proiectare asupra valorii de investie nu sunt negative (idee preconceputa de cele mai multe ori) deoarece multe dintre problemele rezolvate din respectiva faza pot sa asigura conditii optime de locuire. Analiza, raportata la efectele fazei de proiectare, trebuie sa fie una care sa se orienteze pe termen mediu si lung. Este evident ca pe termen scurt valoarea proiectarii poate sa para greu de acoperit/inteles dar intr-o imagine mai ampla avantajele incep sa se vada. O analiza obiectiva asupra viitoarei constructii trebuie sa se raporteze si la costurile de intretinere/reparatie. Amortizarea si chiar realizarea unei balante pozitiva a investitie inca din faza de proiectare se obtine tocmai prin adunarea tuturor valorilor de investitie si mentenanta. De cele mai multe aceste costuri sunt reduse la minim in urma unei proiectari, unei coordonari corespunzatoare in faza de constructie(pornindu-se de la vizite pe santier din partea arhitectului si a inginerilor de specialitate dar si a personalului angajat special pentru respectiva lucrare – de exemplu diriginte de santier), printr-o atentie la detaliu si un respect arata fata de dvs, de cerintelor dvs si de obiectul de arhitectura creeat pentru dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.