Ghidul Serviciilor
Stadt Construct - Comercializare Si Montaj Pardoseli Profesionale, Parchet Stratificat, Cluj Napoca
inapoi la firma 217 vizite
Poza Covor PVC
Foto

Covorul PVC Altro Supreme II este un covor eterogen anti-derapant. Acest produs se mandreste cu un aspect uniform si subtil care accentueaza ideea de design. Este ideal pentru centrele de ingrijire de specialitate, receptii, coridoare si zone de circulatie generala. El contine bacteriostat Altrosan pentru o igiena perfecta.

Covorul PVC Arto Supreme II arata mai curat in utilizarea de zi cu zi si intre curatari, este rezistent la alunecare uimitoare dupa uzura accelerata, este rezistent la cele mai multe pete si produse chimice. Contine un bioplastifiant dintr-o resursa regenerabila si material reciclat. Are o grosime de 2 mm si un strat de uzura de 0.8 mm. Se recomanda in bucatarii, camere ude (ex.  vestiare), coridoare.

Destinatie:bucatarii, camere ude, coridoareGrosime totala:2 mmStrat de uzura :0.8 mmTratamente:Altrosan si Easyclean maxi pur, MRSA, contine bio-plasticiserTip:EterogenClasa trafic:34 – 43Producator:Altro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.