Ghidul Serviciilor
Alabela Star Bucuresti - Rencarcari Cartuse, Service Imprimante
inapoi la firma 210 vizite
Poza Servicii si solutii
Foto

Firma noastra se ocupa cu reincarcarea cartuselor de tip toner pentru imprimante laser, service si curatare imprimante dar si inchirieri de echipamente pentru printare. Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, firma noastra incearca sa va ofere servicii de calitate care sa ajute la mentinerea unei relatii de durata si echilibrata pentru afacerea dumneavoastra. Obiectivul nostru este sa va oferim o mai buna calitate atunci cand vine vorba de culorile imprimantei dumneavoastra. Compania noastra se adreseaza in mod special firmelor din Bucuresti si Ilfov.Echipa noastra va sta la dispozitie pentru oferirea oricarei informatii cu privire la serviciile noastre, venind in ajutorul dumneavoastra cu informatii utile despre utilizarea corecta a echipamentelor pe care le utilizati pentru printare, angajatii nostrii fiind pregatiti profesional sa va ofere consultanta pe care o solicitati

 

CONSULTANTA

 Suntem dedicati satisfacerii cerintelor clientilor nostri, prin asigurarea de servicii prompte si solutii profesionale. Suntem preocupati in permanenta de completarea portofoliului nostru cu servicii noi si de imbunatatirea celor existente, pentru ca suntem constienti ca serviciile de calitate si satisfactia clientilor nostri reprezinta garantia succesului. De aceea, venim in sprijinul clientului nostru  pentru a face alegerea perfecta in alegerea consumabilelor si a echipamanetelor necesare pentru imprimare.

 

TRAINING

 

  Training-ul pe care il oferim se adreseaza persoanelor fizice, firmelor mici si mijlocii cat si firmelor mari/multinationale, tuturor celor care doresc sa invete cum sa utilizeze corect echipamentele de imprimare. Utilizarea corecta a unei imprimante si intretinerea acesteia poate avea un efect important asupra functionarii in parametrii normali. Instruirea angajatilor unei companii poate avea un efect pozitiv asupra desfasurarii activitatii in conditii optime dar si asupra evolutiei companiei.

 

SOLUTIIR

 

eumplere Toner inseamna seriozitate, calitate, profesionalism si grija pentru reusita afacerilor dumneavoastra. Aceasta inseamna ca timpul petrecut de angajatii nostrii cautand cele mai bune solutii, implementand tehnologii noi, transformand viitorul in prezent, este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care ne-au ales. Comunicarea permanenta dintre reprezentantii nostrii si clienti duce la cunoasterea nevoilor acestora astfel incat sa le putem oferi solutia optima pentru realizarea si finalizarea cu succes a fiecarui proiect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.