Ghidul Serviciilor
Soft Solutions
inapoi la firma 71 vizite
Poza Aplicatii smartphone
Foto

Mobilitatea este una din tehnologiile care are creşterea cea mai rapidă şi incitantă din ziua de astăzi, astfel că nevoia de dezvoltare a aplicaţiilor pentru echipamente mobile este în continuă creştere.

 

Un consumator obişnuit petrece în medie zilnic 2 ore pe smartphone şi doar 12 minute vorbind. Acest public trebuie atins folosind cele mai inovative aplicaţii care creează experienţe unice şi relevante oriunde s-ar afla.

 

Fie că doriţi crearea unui site mobil HTML5 sau o aplicaţie nativă pentru iPhone, Android, BlackBerry sau Windows Mobile, Soft Solutions are capacitatea a dezvolta soluţii care să permită clienţilor să ţină pasul cu acest domeniu, în permanenţă schimbare.

 

Echipa noastră de experţi vă poate ajuta să extindeţi actualele funcţionalităţi ale sistemelor software către echipamentele mobile, folosind ultimile tehnologii mobile şi să beneficiaţi de o interfaţă utilizator optimizată.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.