Ghidul Serviciilor
Lacrima Naturii
inapoi la firma 231 vizite
Poza Afectiuni Renale
Pret: 30 RON
Foto

Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula rinichii, mărește diureza, și curăță rinichii de nisip, pietre și infecții. 

Acest ceai este o combinație din mai multe plante medicinale, cum ar fi:

 

Efecte terapeutice

 

Ceai adjuvant în:

Mod de preparare ceai: se face un decoct din 2 linguri mari de plante și un litru apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se fierbe acoperit 3 minute, se oprește din fiert, se acoperă și se lasă la răcit 15-20 minute.Mod de administrare ceai: se beau cinci pahare pe zi, înainte de mese cu jumătate de oră și între mese (în loc de apă dimineața la 7, la 10, la 14, la 17 și seara la 20, pe stomacul gol. Pentru boli cronice ale rinichilor, se va consuma chiar doi litri de ceai pe zi dublându-se cantitatea administrată. Nu are contraindicații. Durata de administrare este în funcție de cronicitatea bolii de la 1 la 6 luni. Pentru persoanele cu un rinichi extirpat (scos) se recomandă două doze pe an, preventiv.Efect terapeutic ceai: este un ceai diuretic care curăță și regenerează rinichii. Cura cu ceai este binevenită și pentru persoanele care nu au afecțiuni renale, în scopul regenerării timp de o luna pe an.

Pentru un efect mai bun se folosește în paralel cu tinctura de ienupăr!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.