Ghidul Serviciilor
Eurousi - Distributie Usi De Interior Si Usi De Exterior, Cluj Napoca
inapoi la firma 412 vizite
Poza EuroUsi - detalii firma
Foto

“…nu exista aproape nimic pe lume, ce nu poate fi copiat si facut de cineva, un pic mai rau si vandut ceva mai ieftin. Iar oamenii care se orienteaza numai dupa pret vor deveni o meritata prada al acestuia. Nu este întelept sa platesti prea mult, dar este mai rau sa platesti prea putin. Daca platesti prea mult, ai pierdut un pic de bani. Asta e tot. Dar daca platesti prea putin, uneori pierzi totul, deoarece lucrul cumparat este incapabil de a face fata destinatiei.Regula economiei nu permite sa primesti pentru putini bani valoare mare. Daca alegi oferta cea mai ieftina, trebuie sa te astepti, ca pentru riscul asumat va mai fi ceva de adaugat. Iar daca faci acest lucru, atunci ai deja bani suficienti de a plati pentru ceva mai bun.”John Ruskin (1819-1900)

Compania noastra este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj, strada Campina nr. 40, pe una dintre cele mai circulate artere ale municipiului. Gratie locatie, compania noastra beneficiaza de toate atuurile pentru expansiunea continua si pentru atragerea de noi parteneriate de succes. 

O abordare profesionista

Din necesitatea unei abordari profesioniste a pietei din domeniul usilor, compania noastra a deschis la Cluj Napoca unul dintre cele mai moderne si mai elegante showroom-uri de profil din tara. Parteneriatele actuale au sedimentat relatiile de afaceri, oferindu-le stabilitate si durabilitate, fiind incoronate de respect, propagand interesul pentru produsele si ofertele viitoare.Echipa manageriala este formata din oameni tineri, bine organizati, cu experienta in marketing si dezvoltare, alaturi de echipa tehnica, o echipa profesionista, cu un background important in domeniu. 

Gama diversificata, servicii complete

Punem la dispozitia clientilor nostri, atat o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi  interior, usi de exterior si tehnice si o gama larga de servicii:- consultanta gratuita in alegerea modelelor de usi, a nuantelor, a modelelor de geam, etc.- deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului- transport gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca si la preturi imbatabile in alte localitati- montaj profesionist efectuat de echipe calificate- livrare prompta pentru modelele existente pe stoc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.