Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Oceania Travel
inapoi la firma 102 vizite
Poza Vacante Caraibe
Pret: 1.229 EUR
Foto
Foto

  Antigua si Barbuda sunt doua insule apropiate (departate de 40 km), situate in partea nord-estic a marii Caribice in peninsula Micilor Antili. Antigua si Barbuda este situata 480 km est Puerto Rico. Insula Antigua are teren putin ondulat cu cel mai inalt varf Boggy Peak, 472 m in zona nor-vestica a insulei. Tarmul este foarte crestat cu multe plaje frumoase in golfuri ascunse. Barbuda este o insula joasa, plata, cu corali, elevatie maxima este aproximativ 140 m. Datorita despaduririi mari a insulei in perioada crearii plantatiilor de trestie de zahar, vegetatia in interiorul insulei este uscata si stufoasa. Padurea originara o gasiti doar in rezervatia de pe insula Guiana. Tarmul Antiguei este des acoperit de mangrove, ecosistemul mangrov este al patrulea cel mai intins in Antilele Mici.

Jolly Beach Resort & Spa

CONDITII DE REZERVARE:

 DATE PENTRU REZERVARE:

   SERVICII INCLUSE:

 SERVICII NEINCLUSE:

  Tariful poate suferi modificari in functie de locurile disponibile la avion si la cazare in momentul rezervarii ferme!! NOTA:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.