Ghidul Serviciilor
Hirsch Sports Center Sibiu
inapoi la firma 156 vizite
Poza Aerobic
Foto
Foto
Foto

"Aerobic" inseamna "cu oxigen" si exercitiile aerobice implica mai multi muschi - de exemplu cei ai picioarelor - angajati in activitate continua.

Deoarece grasimea poate fi oxidata sau arsa, numai in prezenta oxigenului, este logic ca exercitiile de tip aerobic, care necesita cel mai mare aport de oxigen, sa fie cel mai eficient mod de a arde grasimea. Sedintele de aerobic sunt cele mai bune si pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare, un aspect important al antrenamentelor. Efectuand exercitii aerobice in mod regulat, creste nivelul unui strat protector de colesterol, care poarta numele de lipoproteina cu densitate ridicata si care, conform unor studii efectuate de specialisti, prezinta un grad ridicat de protectie impotriva afectiunilor cardiovasculare.

Exercitiile aerobice au un rol foarte important in definirea corpului si in asigurarea unei senzatii de confort pentru organism.

Avantajele exercitiilor de aerobic:

AEROBIC PENTRU FEMEI INSARCINATE

Gimnastica aerobica nu trebuie sa lipseasca din activitatile sportive ale viitoarelor mamici; consta in exercitiile usoare, incete si ritmice, exercitii concentrate pe respiratie si pe activitatea muschilor planseului pelvian.

In cadrul acestui curs vom folosi si mingi speciale pentru aerobic. Deoarece femeilor insarcinate li se recomanda cat mai multa miscare pe toata durata sarcinii, va asteptam cu drag la cursurile desfasurate in cadrul clubului, singurul loc din Sibiu unde se desfasoara astfel de activitati. De asemenea aici puteti cunoaste alte femei insarcinate si va puteti impartasi experienta sarcinii.

Avantajele miscari pentru gravide:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.