Ghidul Serviciilor
Hirsch Sports Center Sibiu
inapoi la firma 156 vizite
Poza Pilates
Foto
Foto
Foto

Metoda de Pilates (sau pur si simplu Pilates) este un program de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului 20 de Joseph Pilates. Astazi, exista peste 10 de milioane de oameni care practica in mod regulat Pilates si sunt peste 14000 de instructori in Statele Unite.

Pilates este o noua disciplina sportiva care preda principiile relaxarii, concentrarii, alinierii, respiratiei, centrarii, coordonarii, fluiditatea miscarilor si puterea mintii. Metoda Pilates dezvolta armonia trupului, imbunatateste starea de bine a organismului si tonifica intreaga musculatura.

Felul in care respiri este extrem de important in tot procesul de desfasurare al exercitiului. Regula de baza este sa expiri la partea cea mai dificila a exercitiului (cand depui efort) si sa inspiri in momentul in care te relaxezi. De asemenea, cand faci antrenamentul Pilates, trebuie sa-ti incordezi toti muschii corpului.

Execitiile sunt simple, se executa lent, cu accent pe constientizarea tuturor miscarilor si a respiratiei. O respiratie corecta permite oxigenului, care circula prin sange, sa elimine substantele toxice care cauzeaza oboseala si durerea. Nu este un antrenament obositor, ba chiar este recunoscut pentru proprietatile lui energizante.

Avantajele Metodei Pilates sunt foarte multe si importante pentru sanatatea fiecaruia:

Instructor:

prof. Cristian-Hermann Hirsch

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.