Ghidul Serviciilor
Hirsch Sports Center Sibiu
inapoi la firma 156 vizite
Poza Tae Bo
Foto
Foto

TAE-BO este un sport nou, la moda, importat din SUA; este o combinatie intre aerobic si tehnici de autoaparare, kick-boxing. Antrenamentul se desfasoara pe un ritm si un fond muzical alert. Scopul este cresterea conditiei fizice, arderea caloriilor suplimentare, diminuarea stresului si obtinerea unui corp de invidiat. Antrenamentul de Tae-bo este cu 30% mai complex si mai eficient decat aerobicul clasic!

Tae-Bo a devenit activitatea favorita a persoanelor care cauta sa se destinda, sa combata stresul si sa prinda energie. Tae-Bo este un exercitiu rezultat din fuziunea artelor martiale si a un sport contemporan: Tae-Kwon-Do cu box acompaniat de muzica si aerobic. Este o noua forma de exercitii care se utilizeaza pe ritmul muzicii, cu loviturile de pumni, ca si la box si cu lovituri de picioare, ca la artele martiale, dar fara o confruntare cu un adversar.

Este o disciplina usor de practicat si pare mai mult distractiva. De aceea, acest tip de exercitii a devenit favorit pentru persoanele care vor sa prinda energie si sa se elibereze de stres.

Avantajele practicarii Tae Bo:

Instructori:

prof. Cristian-Hermann Hirsch

Ovidiu Bastea

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.