Ghidul Serviciilor
Bavaria Residential Park - Ansamblu Imobiliar, Sibiu
inapoi la firma 221 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Pe aproximativ 100 de parcele sunt proiectate case individuale cu parter si un etaj, case de tip duplex si case de tip townhouse, toate cu o constructie cu un regim de înaltime redus. Proiectantul a lasat suficient loc între locuinte, pentru a oferi locatarilor intimitate si confort. Imobilele sunt ridicate cu folosirea a celor mai calitative materiale de constructii si a celor mai inovative tehnologii. Costurile pentru încalzirea locuintelor sunt foarte mici datorita materialelor eficiente energetic (pereti din caramida) si datorita faptului ca imobilele sunt foarte bine izolate termic.

Complexul rezidential dispune de iluminat public perfect si alei pietonale pavate cu latimea de 9 metri si în incinta este construit un drum carosabil de 6 metri latime. De asemenea în complex sunt prevazute spatii pentru joaca copiilor, parcuri, locuri verzi plantate cu zone pentru odina, locuri de a face sport si un market. Locurile de parcare pentru fiecare casa sunt prevazute supraterane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.