Ghidul Serviciilor
Bavaria Residential Park - Ansamblu Imobiliar, Sibiu
inapoi la firma 221 vizite
Poza Dezvoltator - New Concept Living
Foto

www.newconceptliving.ro

Management de proiect imobiliar Ca si companie de management de proiect imobiliar, a, dezvoltat pentru partenerii nostri peste 800 de apartamente si 100 de case, acoperind vânzari de peste 30 de milioane de euro. 

Companie de constructii Ca si companie de constructii, am construit si livrat peste 40,000 mp.

Companie de administrare de imobile  Avem un portofoliu considerabil de proprietati pe care le administram în numele clientilor nostri.

Având aceste patru departamente mari completându-se reciproc, New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu si cea mai mare forta de vânzari din oras.

Combinatia unica între expertiza în structura proiectelor si cea mai buna echipa de vânzari va ofera o desfasurare buna a dezvoltarii imobiliare si un randament rapid al investitiilor.

Datorita faptului ca detinem cea mai mare forta de vânzare din zona (prin intermediul agentiei imobiliare) investitorii nostri se bucura de siguranta în procesul de vânzare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.