Ghidul Serviciilor
Bavaria Residential Park - Ansamblu Imobiliar, Sibiu
inapoi la firma 221 vizite
Poza Facilitati ansamblu
Foto

Spatiu de joaca pentru copii

 Acces securizat

 Parc

Complexul rezidential dispune de iluminat public perfect si alei pietonale pavate cu latimea de 9 metri si în incinta este construit un drum carosabil de 6 metri latime. De asemenea în complex sunt prevazute spatii pentru joaca copiilor, parcuri, locuri verzi plantate cu zone pentru odina, locuri de a face sport si un market. Locurile de parcare pentru fiecare casa sunt prevazute supraterane.

Ansamblul rezidential „Bavaria Residential Park” este pazit 24 din 24 ore si accesul în incinta complexului este securizat si controlat, acest fapt ofera rezidentilor si copiilor o viata linistita si fericita. Cartierul profita de serviciu de administrare, care este sub conducerea asociatiei de proprietari. Complexul rezidential dispune de o statie personala de epurare a apei reziduale. Accesul catre casele cartierului „Bavaria Residential Park”, pâna în pragul caselor se efectueaza 100 % prin drum asfaltat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.