Ghidul Serviciilor
Agricover
inapoi la firma 91 vizite
Poza Cereale
Foto

De la achizitionare la valorificare catre industriile procesatoare

Credem în parteneriatele de lungă durată şi consideră că cea mai bună dovadă în acest sens este sprijinul acordat fermierilor pentru a îndeplini scopul final al oricărui business: obţinerea profitului.

Agricover Cereale are parteneriate cu peste 700 de producatori agricoli pentru achizitionarea si valorificarea recoltelor in cele mai bune conditii catre industriile procesatoare (morărit şi panificaţie, industria uleiului, producători de furaje, industria berii) si traderii internationali.

Agricover Cereale achiziţionează şi comercializează toate tipurile de culturi agricole fundamentale pentru economia unei ţări: grâu, porumb, floarea soarelui, orz, orzoaică, rapiţă şi soia. In 2010 am achizitionat 450.000 tone cereale si oleaginoase.

Reprezentanţii Agricover Cereale sunt permanent la dispoziţia fermierilor oferindu-le inputuri de calitate, servicii logistice si de siloz, pachete de pre-finanţare (oferite prin intermediul Agricover Credit IFN), precum si consultanţă privind culturile si suprafetele ce trebuiesc infiintate, calitatea necesara a recoltelor. Astfel, produsele agricole achiziţionate corespund nevoilor specifice definite de industria procesatoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.