Ghidul Serviciilor
Flora Alpina, Azuga / Prahova - Pensiune Turistica ****
inapoi la firma 213 vizite
Poza Cazare
Foto

Oaspetii nostri  au la dispozitie:

  

8 camere duble ( paturi matrimoniale sau paturi individuale ) si doua apartamente ( dormitor, living, grup sanitar si oficiu ) Fiecare camera / apartament dispune de TV LCD Sony, cablu TV ( minim 45 programe ), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat. De asemenea, avem o camera VIP, care pe langa dotarile standard detine jacuzzi, DVD si combina muzicala cu CD.

Locatia dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 locuri

Relaxarea dvs va fi asigurata atat de peisajele magnifice cat si de sala noastra de wellness (sauna / hidromasaj), darts/ biliard, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte foisor si gratar.

Restaurantul pensiunii are 60 locuri si este o gazna primitoare pentru organizarea evenimentelor speciale si de familie - NUNTI, BOTEZURI, MESE FESTIVE ce se desfasoara intr-un decor si o ambianta festiva. Atmosfera placuta, clipe de relaxare, muzica buna. La terasa va puteti documenta in aer iber cu incantare panorama a Muntiilor Bucegi si Baiului si cu privelistea partiilor Sorica si Cazacu. Meniu incepand de la 110 lei/persoana

La cerinta, putem oferi oaspetilor nostri mic dejun de toate tipurile (continental, la portie sau bufet suedez) Prin motto-ul nostru " Venind la noi Austria este mai aproape" garantam o sedere placuta si de neuitat oaspetilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.